真香港人小店:【期間限定爆海膽吉列蠔漢堡!每日限定50個!滿口海膽味!】- Nomad Burger
2021年04月13日08:58

呢間位於紅磡的小店主打外賣自由配搭漢堡包,久不久還會推出期間限定漢堡。今次就推出了海膽吉列蠔羽衣甘藍漢堡,仲要每日限量50個!海膽是採用原片加拿大海膽而吉列炸蠔是用日本廣島蠔,海膽分量不少又夠新鮮香甜而炸蠔又嫩滑多汁再配埋海膽醬汁真係分量十足滿口海膽味。另一必食三重松露薯條,用上粗薯條即叫即炸,夠晒乾身脆口配上份量絕不孤寒的松露醬又香又濃非常惹味。

▲ 海膽吉列蠔羽衣甘藍漢堡($118)。

▲使用原片加拿大海膽加上吉列廣島蠔配海膽蛋黃醬。海膽夠鮮味,炸蠔夠酥脆令口感豐富有層次。

▲今次就推出了海膽吉列蠔羽衣甘藍漢堡,每日只限量50個!

▲ 安格斯牛肉漢堡($46),牛肉味重加上牛油果溶和焦糖洋蔥減少油膩。

▲ 三重松露薯條($38),用粗薯條即叫即炸,香脆有薯肉配上勁多松露醬好香口。

小店地方不大只可做外賣,漢堡仲可自由選擇配搭。

Nomad Burger

地址:紅磡德民街29號德民大廈地下F3號舖

電話:6097-2323

營業時間:12:00-01:00

文字:香港人遊香港

The post 真香港人小店:【期間限定爆海膽吉列蠔漢堡!每日限定50個!滿口海膽味!】- Nomad Burger appeared first on 香港人遊香港.

視頻精選
更多新聞