旺角美食:【旺角SRF極黑牛配Raclette!巨大芝士車輪!超邪惡!任食沙律及甜品吧連餐酒】- Bistro Bloom

2022年12月09日07:36

冬日凍冰冰,旺角朗豪坊西式餐廳推出抵食法國名菜半自助套餐!每人只須$348就可享「SRF極⿊⽜配Raclette」套餐,巨大車輪芝士係大家面前刮落SRF極⿊⽜扒當中,超邪惡!而牛扒選用由⽇本和⽜及美國頂級安格斯⿊⽜所繁殖的品種,⽜⾁含有⽇本和⽜的細緻油花,也有美國安格斯⽜的濃厚⾁味,兩種食材混合,味道濃郁香口,冬日食完保證暖笠笠!而套餐仲包括⾃助沙律頭盤及⾃助甜品吧,自助吧可揀選超過25種前菜,包括海蝦、藍⻘⼝等,⼗多款沙律、3.6⽜乳奶凍、芝⼠蛋糕等,全部無限任食;另外再包一杯紅或⽩酒及餐湯,絕對是聖誕食大餐之選!

▲SRF極⿊⽜的細緻的油花及濃厚⾁味,職員會於客⼈⾯前,刮下Raclette熱辣辣芝⼠,⼆者融合,入口滋味無窮。

▲⾃助沙律頭盤及⾃助甜品吧,可揀選超過25種前菜,包括括海蝦、藍⻘⼝等,性價比超高!

▲⾃助甜品吧款式同樣超多,3.6⽜乳奶凍、芝⼠蛋糕、各款西式甜品等應有盡有。

▲ 另外更有數十款沙律及芝⼠餅乾等,用來配紅⽩酒及餐湯享用同樣吸引!

Bistro Bloom

地址:旺⾓亞皆老街8號朗豪坊13樓2號舖

營業時間:中午12:00-晚上11:00

聯絡電話:3514 4227

文字:香港人遊香港

The post 旺角美食:【旺角SRF極黑牛配Raclette!巨大芝士車輪!超邪惡!任食沙律及甜品吧連餐酒】- Bistro Bloom appeared first on 香港人遊香港.

視頻精選
更多新聞